Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

OPTIK-MED: 21 éve az élen

A lézerkezelésen gondolkodók közül 10-ből 7-en az OPTIK-MED-et választják. Ennek okairól beszélgettünk Magyarország legnagyobb szemészeti lézerközpontjának orvos-igazgatójával, dr. Fekete Zsolttal.

Mi a legfontosabb a klinikák közti választás során?
Meggyőződésem, hogy pácienseink számára a legfontosabb szempont az, hogy megbízható, nagy tapasztalatokkal rendelkező intézményt válasszanak. Az OPTIK-MED tizennyolc éves, és sikeres kezelések tízezrein van túl. Szerénytelenség nélkül elmondhatjuk, hogy a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.

Van-e más oka, hogy a páciensek döntő többsége önöket választja?
A már említett tapasztalat mellett két tényezőt érdemes kiemelni. Az egyik, hogy a technikai háttér minden kétséget kizáróan

tökéletesen és megbízhatóan működik. Gondolok itt a Sasszemkezelés lelkét jelentő hullámfrontmérésre, ami lehetővé teszti a személyre szabott kezelést, és feltárja az úgynevezett másodlagos fénytörési hibákat is. A legfontosabb persze maga a Németországban fejlesztett lézer, amely a milliméter ezredrészének megfelelő pontossággal tud dolgozni. A másik, ami talán még ennél is lényegesebb, az az, hogy az OPTIK-MED orvosi garanciával vállalja a kezeléseket.

Mit jelent ez pontosan?
Az OPTIK-MED által bevezetett orvosi garancia azt jelenti, hogy minden alkalmassági vizsgálat során meghatározzuk, sőt írásban#} is rögzítjük az adott páciens látásélességének kezelés után várható értékét. Amennyiben a kezelés utáni tényleges javulás nem érné el az előre garantált mértéket, a kezelést ingyenesen megismételjük, vagy a kezelés teljes összegét visszafizetjük.

Ön szerint az ár mennyire játszik szerepet a döntésben?
A pácienseink nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást kapják. A döntésüknél azt veszik figyelembe, hogy a PRK kezelés huszonöt éves múltra tekint vissza, és ezt nagyon nehéz egy lapon említeni az újabb, de értelemszerűen kevesebb tapasztalattal rendelkező eljárásokkal. Amúgy az általunk is alkalmazott, világújdonságnak számító FEMTO eljárást azok a pácienseink választják, akik egyébként is kimondottan fogékonyak minden újdonságra, és ezért hajlandóak többet fizetni. EGyre nő a számuk. Ám pácienseink többsége még a hozzávetőleg feleannyiba kerülő, és nagyon biztonságos Sasszem-PRK eljárás mellett dönt. Ezt csak segíti az általunk kialakított 11 hónapos részletfizetési lehetőség, így ez már nagyon sok ember számára teszi megfizethetővé az OPTIK-MED által kínált éles látás élményét.

Honnan szereznek tudomást pácienseink a klinika létezéséről?
Nagy örömömre szolgál, hogy a kezelésre jelentkezők az esetek többségében az OPTIK-MED mellett teszik le a voksukat. Külön öröm, hogy a legnagyobb arányban a már kezelt, akár már tíz éve is tökéletesen látó pácienseink küldik hozzánk ismerőseiket, barátaikat. Igazság szerint erre vagyunk a legbüszkébbek. Nem tagadom, nagyon jó érzés úgy végigsétálni a klinika folyosóin, hogy nap mint nap megannyi, az éles látás örömét élvező, elégedett emberrel találkozhatok. Erről a helyről is biztatok mindenkit, aki kacérkodik a lézeres kezelés gondolatával, tegyen egy kötelezettség nélküli látogatást klinikánkon.