Lola Sasszemű lett

Az énekesnő a gyors gyógyulást választotta

Az énekesnő 28 évesen szánta rá magát a lézeres kezelésre. A -4-es dioptriája megnehezítette mindennapjait, hiszen szemüvegét és kontaktlencséjét soha nem tudta nékülözni. 

Lola a Sasszem FEMTO kezelés mellett döntött, így a kezelés után mindössze 1 napig kellett otthon pihennie. Az énekesnő nehezen engedheti meg magának, hogy hosszabb időre kiessen a hétköznapok forgatagából, így a gyors és fájdalommentes gyógyulás nagyon fontos volt számára. Szemüvegét jótékony célra ajánlotta fel, így a klinikán hagyta azt. 

Bővebben a FEMTO kezelésről

A Sasszem FEMTO kezelés kényelmes és biztonságos kétlézeres eljárás, mely a legkorszerűbb technikai megoldást nyújtja. Nincs hosszú lábadozás, hiszen a kifinomult módszernek köszönhetően mindössze 1-2 pihenőnap szükséges a kezelés után. A kétlézeres Sasszem FEMTO kezelés során először a FEMTO-lézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések. A kétlézeres eljárásnak köszönhetően a lebeny alakja egyenletesebb lesz, és a gyógyulási idő is felgyorsul, így akár már másnap munkába lehet állni. A Sasszem FEMTO kezelés a legjobb megoldás azok számára, akiknek fontos a kényelem és a biztonság. A kezelést különösen ajánljuk azoknak, akik nagyobb dioptriát (6 dioptria felett) szeretnének kezeltetni, hiszen a FEMTO módszer ebben az esetben jobb eredményt ígér, mint a többi lézeres eljárás.

Nézze meg, hogyan működik:

Legyen Ön is Sasszemű! Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra:

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

A Sasszemkezelést minden esetben megelőzi egy alkalmassági vizsgálat, mely 50 éves korig ingyenes, felette 10.000 Ft.

Kérjük, adja meg adatait:

Figyelem!