Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
129.811

Dr. Árvay Anita

Dr. Árvay Anita

Dr. Árvay Anita

Intézetvezető főorvos

Egyáltalán nem véletlen, hogy az orvosi pálya lett az utam, a családomban sokan dolgoztak az egészségügyben. Miután Szigetváron érettségi vizsgát tettem, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folytattam a tanulmányaimat, majd a Semmelweis Egyetemen szakvizsgáztam. Ezt követően a kaposvári Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház szemészeti osztályán kezdtem el dolgozni, illetve a Szigetvári Városi Kórház és Rendelőintézet szemészetén rendeltem. Kórházi munkám mellett Kaposváron és Budapesten kontaktlencse illesztéssel foglalkoztam. A Szemészeti Társaság tagja vagyok. 

A Sasszemklinikához, hajdani Optik-MED-hez 1997-ben kerültem, a huszonhárom év alatt pedig minden elképzelhető és elképzelhetetlen szemészeti esettel találkoztam már. A legelső pácienseim egyikére például kimondottan jól emlékszem, a feltűnően kedves és jóképű fiatalemberrel most ünnepeltük a tizennyolcadik házassági évfordulónkat.

Őszintén bevallom, amikor meghívtak az Optik-MED Sasszemklinika csapatához, számos kétség dolgozott bennem. Tényleg ilyen jól működik a dolog? Valóban tökéletesen lehet látni szemüveg nélkül is? Vajon végleges lesz az eredmény? Alig akartam hinni a szememnek, amikor az első páciensek megérkeztek a kontrollvizsgálatokra, és a legkisebb hunyorgás nélkül végigolvasták a látótáblát. Aggódva figyeltem, hogy megmarad-e a kitűnő eredmény, de az 1-3 hónapos kontrollon is ugyanolyan jól láttak, sőt utána is. Arra is volt példa, hogy ezekkel a páciensekkel tizennyolc évvel később találkoztam, amikor a gyermekeik is elérték a kezelés korhatárát. Ezek a találkozások is azt bizonyították, hogy az eredmény valóban végleges, a látás nem romlik „vissza”. 

Bár nemrég ünnepeltük az ötvenezredik kontrollvizsgálatomat, ennyi év után is nagyon jó látni a boldogságot a frissen kezelt pácienseken. A legelégedettebbek általában azok, akik nagyon erős, gyakran tízdioptriás szemüveget viseltek, és csak egy-két méter távolságból ismerték fel az embereket. Kezelés után nagyot fordul velük a világ, leírhatatlan élmény, amikor a legapróbb betűket is láthatják az olvasótáblán. Soha nem felejtem el azt a páciensemet, aki kinézett az ablakon, és az út túloldalán lévő fák leveleit kezdte el számolni. Tizenötnél tartott, amikor sírva fakadt a boldogságtól. 

A hozzá hasonló eseteknek köszönhető, hogy egyre többek érkeznek hozzánk, győzködni senkit nem kell. Látják az elégedett pácienseket, a megbízható körülményeket, az egyedülálló orvosi garanciát, ami több mint 110 000 sikeres kezelés tapasztalatára épül. Aki eljön a vizsgálatra, annál már csak az a kérdés, hogy a szeme alkalmas-e a beavatkozásra. Nemcsak, mint orvos tudom, hogy miről szól ez a folyamat: jómagam is a lézernek köszönhetem az éles látásomat.

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 125.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.