Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
123.495

Dr. Dió Mihály

Dr. Dió Mihály

Dr. Dió Mihály PhD

Lézermérnök

A Semmelweis Egyetem adjunktusa vagyok, ahol 26 éve tevékenykedem az oktatásban. Elértem, hogy a Biofizika és orvostechnika alapjai a hallgatók egyik kedvelt tantárgya lett. Lézertechnikával 21 éve foglalkozom, melynek során a szaruhártya-korrekciós lézerek immár negyedik generációjával dolgozom. PhD védésem summa cum laude értékelést kapott. Az orvostechnika területén megjelent publikációim száma összesen 56, köztük 5 tankönyv.

Gyermekkorom óta vonz a gyógyítás világa. A közigazgatásban hét évet töltöttem az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet főigazgató helyetteseként, ahol minőségbiztosítási, tanúsítási és laboratóriumi igazgató is voltam. Rendelkezem villamosmérnöki (orvostechnika ágazat), klinikai mérnöki, minőségügyi mérnöki, egészségügyi szakmenedzseri, egészségügyi szaktanári diplomákkal is, valamennyi diplomám jeles minősítésű. Hallgatóként kétszer vettem rész Országos Tudományos Diákköri versenyen, ahol az országos döntőben dicséretet, illetve második helyezést értem el. Szervizmérnökként is dolgoztam a Főváros központi orvosiműszer szervizében, kórházakban műszerjavító szervizben, fejlesztettem terápiás és szerviz készülékeket.

Örömömre szolgál, hogy a Sasszemklinikán végzett lézerszemészeti munkám során hozzájárulhatok, hogy sokezer ember életminőségét javítsuk. Ez minden műtétes napon lelkesítő erővel tölt fel.

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 120.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.