Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.883

Dr. Fekete Orsolya

Dr. Fekete Orsolya

Dr. Fekete Orsolya

Szemész főorvos, refraktív sebész

A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1997-ben végeztem, szemészeti szakvizsgát pedig 2001-ben tettem. 

A diploma megszerzése után 2002-ig az I. számú Szemészeti Klinika munkatársa voltam, majd 2007 és 2014 között a Mária Utcai Szemészeti Klinika lett a munkahelyem. 2006 óta a Sasszemklinika, akkor még Optik-MED Lézerszemészeti Centrum műtővezető főorvosa, 2008 óta pedig a Budai Egészségcentrum munkatársa is vagyok.

Szakterületeim közé tartoznak a felnőtt és gyermek szürkehályogműtétek, a lézeres refraktív szemsebészeti eljárások (PRK, LASIK, FEMTOLASIK, RELEX-SMILE), a hátsó szegmens diagnosztika, az ultrahang (A scan , B scan, biometriai lencsetervezés), a szaruhártya betegségek (diagnosztika confoscan, topográfia) és a glaukóma (zöldhályog). 

Szakmai pályafutásom során a folyamatos tanulás és fejlődés mindig is központi szerepet kapott: 2014 és 2017 között a London Vision Clinic-en refraktív sebészetet tanultam Dr. Dan Reinstein mellett, és tudományos cikkeket publikáltam többek között a műlencsetervezés és biometria, illetve a toxoplazma és toxocara uveitisek témakörökben. A Magyar Szemorvos Társaság, a Magyar Gyermekszemészeti Társaság, a Magyar Retina Társaság, a Magyar Kontaktológus Társaság és a Magyar Glaucoma Társaság tagja vagyok. 

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.