Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.883

Dr. Fodor Erzsébet

Dr. Fodor Erzsébet

Dr. Fodor Erzsébet

Szemész szakorvos, refraktív sebész

1989-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Pécsi Szemészeti Klinikára kerültem, ahol 5 évig dolgoztam. Ez idő alatt tettem le a szakvizsgát szemészetből, jeles eredménnyel.

1995-ben Budapestre költöztünk, és az akkori Humán, ma TEVA Gyógyszergyárnál folytattam pályafutásomat orvoslátogatóként, majd nem sokkal később a szemészeti divízió vezetője lettem.

2001-ben kaptam felkérést az OptikMed Lézercentrum vezetőségétől, hogy refraktív sebészként csatlakozzak a szakmai csapatukhoz.

Nagyszerű dolognak tartom, hogy majd’ két évtizedes refraktív sebészi pályafutásom során a gyakorlatban követhettem végig a lézeres látásjavítás fejlődését.

Számomra az okoz örömet ebben a munkában, hogy nagyon látványos és gyors eredményeket tudok elérni, hiszen a pácienseink a lézeres szemműtét másnapján szemüveg és kontaktlencse nélkül, mosolyogva jönnek a kontroll vizsgálatra. Boldogsággal tölt el, hogy a munkám pozitív, nagy változást tud hozni a páciensek életében. Minden nap igyekszem felelősségteljesen, teljes odaadással végezni a munkámat, s mindig úgy hozok döntést egy-egy páciens műtétével kapcsolatban, mintha a saját hozzátartozómról lenne szó. S mint egy nagy családban, nem ritka, hogy a páciensem a vállamra borulva zokog a műtét után, amikor először látja szemüveg nélkül élesen a világot.

Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm, ám egy jó könyv vagy egy tartalmas utazás is tökéletes feltöltődést jelent számomra.

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.