Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Magyar Brands logó

Sasszemklinika garancia

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
116.100

Dr. Ispán Orsolya

Dr. Ispán Orsolya

Dr. Ispán Orsolya

Szemész főorvos

Tanulmányaimat 1990 és 1996 között a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem. Az egyetemet követően a 2001-ig a budapesti I. számú Szemészeti Klinikán, Prof. Süveges Ildikó mellett dolgoztam. 2000-ben szemészeti szakvizsgát tettem, egy évvel később pedig a Sasszemklinika, ami akkor még az Optik-MED Szemészeti Lézercentrum neve viselte, és a Bajcsy Zsilinszky Kórház és Szakrendelő munkatársa lettem, ahol a szaruhártya betegségek diagnosztikus és operatív specialistái, Dr. Kerényi Ágnes és Dr. Imre László osztályvezetők mellett dolgozhattam. 

Bár az egyetemet sikeresen abszolváltam, a tanulást soha nem hagytam abba: 2007-ben elvégeztem az IntraLase Web-Based Training Program online kurzusát, egy évvel később pedig a Zeiss excimer képzését. A Szemorvos társaság és a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság (SHIOL) tagja vagyok.

A pályám egyik legnagyobb ajándéka, hogy hozzásegíthetem a pácienseimet a jó látáshoz, ezzel pedig a teljesebb élethez. Biztos tudással, pontosan látom el a munkám, olyannyira, hogy nyugodt lelkiismerettel ajánlom az excimer műtéteket tulajdon barátaimnak, rokonaimnak is. 

Hiszem, nem elég csak a szemet, az egész embert kell vizsgálni. 

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 110.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.