Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
123.495

Dr. Kun Lídia

Dr. Kun Lídia

Dr. Kun Lídia

Refraktív sebész

Az orvosi pálya gyermekkorom óta vonzott. Tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Egyetemen folytattam, 2004-ben szereztem általános orvosi diplomát. Továbbképzésemet az egyetem Genetikai Sejt és -Immunbiológiai intézetében folytattam, ahol az oktatói munka mellett sejtadhéziós és migrációs vizsgálatokat végeztem. Ezt követően kezdtem el klinikai képzésemet: rezidensként majd szakorvos jelöltként a Semmelweis Egyetem Szemészeti klinikáján és a Dél Pesti Kórház és Rendelőintézet nagyforgalmú szemészeti osztályán szereztem gyakorlatot. Szakvizsga előtt alkalmam volt az Európai Szemészeti Társaság (SOE) ösztöndíjával rövid ideig a freiburgi Albert Ludwigs Egyetem Szemészeti Klinikáján tanulni, majd 2016-ban szemész szakvizsgát tettem kiváló eredménnyel. 

A Sasszemklinika tapasztalt csapatához 2017-ben csatlakoztam, ahol sikerként élem meg a pácienseink látáskorrekció utáni örömét, életminőség javulását. Munkámban a precíz tárgyi tudás mellett elengedhetetlennek bizonyulnak az empátiás és jó kommunikációs készségek. Örömmel tölt el, ha pácienseim bizalmukba fogadnak.

A lézeres refraktív szemészeti terület mellett, általános szemészettel foglalkozom a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálat Szemészeti Szakrendelés és Medical Telemedicinális Szolgáltatás keretein belül. A szakvizsgát követően a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján a Gyermek osztályán és Orthoptikai és gyermekszemészeti ambulanciáján voltam önkéntes segítő további két éven át.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Szemorvos Társaságnak, és a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaságnak. Rendszeresen veszek részt hallgatóként és előadóként hazai és nemzetközi konferenciákon, továbbképzéseken.

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 120.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.