Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Magyar Brands logó

Sasszemklinika garancia

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
116.100

Dr. Tátrai Erika

Dr. Tátrai Erika

Dr. Tátrai Erika

Szemész szakorvos, refraktív sebész

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2008-ban, summa cum laude minősítéssel. Ezt követően az egyetemi évek alatt megkezdett tudományos munkámat folytattam PhD hallgatóként a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján. Kutatásaink során a miami Bascom Palmer Eye Institute munkatársaival együttműködésben a retina szerkezetének változásait vizsgáltuk eleinte a retina különböző betegségeiben, majd sclerosis multiplexes betegek szemein. Eredményeinket több nemzetközi és hazai konferencián ismertettem, ahol a téma újszerűségének köszönhetően több díjat is elnyertem. A doktori fokozatomat 2012-ben kaptam meg. Már a tudományos munka során is szereztem némi gyakorlati tapasztalatot, de a legtöbb szemészeti betegséggel, diagnosztikus módszerrel és műtéti és lézeres beavatkozással a Szemészeti Klinikán töltött rezidens- és szakorvos képzés évei alatt ismerkedtem meg részletesen. 2015-ben lehetőségem volt 10 hónapot eltölteni Stockholmban, ahol a Karolinska Intézet klinikáján és egy magánintézményben tekinthettem bele a szemészek munkájába. Szemész szakvizsgát 2016-ban szereztem kiváló eredménnyel, az ezt megelőző években az ICO (International Council of Ophthalmology) nemzetközi írásbeli vizsgáit teljesítettem sikerrel. Szakorvosként a Szemészeti Klinikán dolgoztam tovább, ahol a betegellátás mellett a magyar és angol nyelvű graduális oktatásban is részt vettem. 2016-ban kezdtem meg rendelésem a Szent Margit Rendelőintézetben és ettől az évtől kezdve dolgozom a Sasszemklinikán is. 2020 óta a Sasszemklinika mellett már csak magánrendelés keretein belül foglalkozom szemészeti betegek ellátásával.

Szemészként a nap nagy részében ülőmunkát végzünk, ezért fontosnak tartom, hogy a szabadidőm aktívan, a szabadban töltsem. Legszívesebben a hazai hegységekben futok vagy magashegyen túrázom. A hobbim kapcsán sok sportolót ismertem meg, akik között nagy számban akadnak szemüvegesek, így tudom, milyen nehézségeket okozhat a szemüvegviselés akár a futásnál, sziklamászásnál, vagy a higiénés szabályok betartása miatt a kontaktlencse használat a többnapos túrázásnál. Ezért mindig öröm számomra, ha amatőr vagy hivatásos sportolóknak segíthetünk a lézerkezeléssel megszabadulni szemüvegüktől, egyszerűbbé téve ezáltal hétköznapjaikat.

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 110.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.