Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.883

Dr. Ürge Andrea

Dr. Ürge Andrea

Dr. Ürge Andrea

Szemész szakorvos

Gimnáziumban a biológia sokszínűsége és érdekessége érlelte véglegessé bennem azt az elhatározást, hogy orvosi munkakörben kell elhelyezkednem. A pályaválasztásnál, így egyértelművé vált önmagam előtt is, hogy a gyógyítás az, amit hivatásként tudnék és szeretnék vallani. A SOTE ÁOK-n tett sikeres államvizsga és szemész szakorvos vizsgám után, a XXI. kerületi járóbeteg ellátásban dolgoztam, ahol felnőtt és gyerek szemészeti praxist is vittem. Mivel az orvostudomány egy folyamatosan és dinamikusan fejlődő tudományág és mivel szeretem, ha „a szakma szembejön velem” az évek alatt számos munkahelyen dolgoztam, hogy a szakma minél több területére legyen rálátásom és ezáltal tapasztalatom. Ebből kifolyólag munkahelyeim között szerepel a budapesti Szemészeti Klinika, a Fotex optikalánc és számos belvárosi illetve vidéki magánoptika, ahol rendszeresen illesztettem kontaktlencsét is. Kilenc éve erősítem a Sasszemklinika orvoscsapatát és jelenleg még magánoptikában és magánklinikán, felnőtt szakellátásban gyógyítom a hozzám forduló betegek szemeit. 

Orvos kommunikációmban törekszem kellemes, de ugyanakkor tényfeltáró légkört teremteni, ahol a páciens nem érzi kellemetlenül, esetleg feszélyezve magát és kialakulhat egy kölcsönös bizalom orvos és betege között, ami elengedhetetlen a sikeres gyógyításhoz.

Szabadidőmet szívesen töltöm aktív pihenéssel, utazással, túrázással. Tagja vagyok a Magyar Szemorvos Társaságnak. 

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.