Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • Születésnapi nyereményeső
  • HU
  • EN

NO-Touch

Ismerje meg a világ legfejlettebb felszíni lézerkezelését!

Elképzelhetetlennek tartja, hogy hozzáérjenek a szeméhez?

Végleg eldobná a szemüvegét, de fél attól, hogy hozzáérnek a szeméhez? A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás.

Sasszem NO-Touch a Sasszemklinikán

2015 év végén megérkezett a Sasszemklinika legújabb lézere, a német csúcstechnológiájú Schwind Amaris lézer, amely 5 dimenziós szemkövetésre képes és érintés nélkül végzi el a látásjavító lézerkezelést.

Mit jelent az érintés nélküli lézerkezelés?

Eddig a felszíni PRK kezelések előtt a refraktív sebészek egy mechanikai (mikrosebészeti) eszközzel távolították el a szaruhártya felső hámrétegét. Olyan ez, mint a kozmetikai kezelések előtt a bőrradírozás. A SCHWIND lézernek köszönhetően azonban ez megszűnik, mert a felső hámréteg eltávolítását már nem a sebészek, hanem maga a SCHWIND lézer végzi el mindenféle érintés nélkül. Tehát valóban semmilyen kellemetlenség nem éri a pácienst az egész lézerkezelés alatt.

Mit jelent az érintés nélküli lézerkezelés?

Mire számíthat a kezelés során?

1. Azonnali WOW! effekt A Sasszem NO-TOUCH kezelés után már azonnal megtapasztalhatja az éles látás élményét. A kezelést követően minden páciens boldogan olvassa le a kezelőben a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül.

2. Pénztárcakímélő ár A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit élete során kontaktlencsére vagy szemüvegre költene. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és életre szóló látást biztosít.

3. Fájdalommentes A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat, ez a leggyorsabb látásjavító kezelés.

4. Leggyorsabb lézer Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D-s szemkövető rendszer pedig a még a szemmozgásnál is sebesebb, így biztosítja a tökéletesen pontos irányítást. 

5. Gyors gyógyulási idő A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem.

A kezelés teljes ára: 169.000 Ft/szem

Részletfizetési lehetőség:

kezdőrészlet: 59.000 Ft/szem
törlesztőrészlet: 10.000 Ft/hó/szem (12 hónapon át)

vagy

kezdőrészlet 15.000 Ft/szem
törlesztőrészlet: 14.000 Ft/hó/szem (12 hónapon át)

Válassza Ön is a világ legbiztonságosabb és legkorszerűbb felszíni lézerkezelését, az érintés nélküli Sasszem NO-Touch kezelést!

 

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

Most jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra, mert két meglepetésünk van!

200 000 Ft kupon
kedvezmény
Femto
Smart kezelés esetén!

sasszemklinika.hu - kupon
2022.
december
31-ig.

A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2023. január 15-ig.

sasszemklinika.hu - 25 év

Legyen Ön a
25 szerencsés egyike,
aki visszanyeri a
Sasszemkezelése árát!

sasszemklinika.hu - 25 év ajándék
2022.
december
24-ig.

A nyereményjátékban 2022. október 3 és december 24. között műtött pácienseink vehetnek részt.

Kitöltöm az online alkalmassági tesztet

Az online alkalmassági teszt kitöltése után 24 órán belül visszahívjuk. Ekkor tud jelentkezni egy személyes alkalmassági vizsgálatra,
melynek díja 40 éves korig kedvezményesen 10 000Ft, 40 éves kor felett 25 000Ft.

Kérjük, adja meg adatait: