Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

NO-Touch

Ismerje meg a világ legfejlettebb felszíni lézerkezelését!

Elképzelhetetlennek tartja, hogy hozzáérjenek a szeméhez?

Végleg eldobná a szemüvegét, de fél attól, hogy hozzáérnek a szeméhez? A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás.

Sasszem NO-Touch a Sasszemklinikán

2015 év végén megérkezett a Sasszemklinika legújabb lézere, a német csúcstechnológiájú Schwind Amaris lézer, amely 5 dimenziós szemkövetésre képes és érintés nélkül végzi el a látásjavító lézerkezelést.

Mit jelent az érintés nélküli lézerkezelés?

Eddig a felszíni PRK kezelések előtt a refraktív sebészek egy mechanikai (mikrosebészeti) eszközzel távolították el a szaruhártya felső hámrétegét. Olyan ez, mint a kozmetikai kezelések előtt a bőrradírozás. A SCHWIND lézernek köszönhetően azonban ez megszűnik, mert a felső hámréteg eltávolítását már nem a sebészek, hanem maga a SCHWIND lézer végzi el mindenféle érintés nélkül. Tehát valóban semmilyen kellemetlenség nem éri a pácienst az egész lézerkezelés alatt.

Mit jelent az érintés nélküli lézerkezelés?

Mire számíthat a kezelés során?

1. Azonnali WOW! effekt A Sasszem NO-TOUCH kezelés után már azonnal megtapasztalhatja az éles látás élményét. A kezelést követően minden páciens boldogan olvassa le a kezelőben a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül.

2. Pénztárcakímélő ár A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit élete során kontaktlencsére vagy szemüvegre költene. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és életre szóló látást biztosít.

3. Fájdalommentes A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat, ez a leggyorsabb látásjavító kezelés.

4. Leggyorsabb lézer Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D-s szemkövető rendszer pedig a még a szemmozgásnál is sebesebb, így biztosítja a tökéletesen pontos irányítást. 

5. Gyors gyógyulási idő A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem.

A kezelés teljes ára: 169.000 Ft/szem

Részletfizetési lehetőség:

kezdőrészlet: 59.000 Ft/szem
törlesztőrészlet: 10.000 Ft/hó/szem (12 hónapon át)

vagy

kezdőrészlet 15.000 Ft/szem
törlesztőrészlet: 14.000 Ft/hó/szem (12 hónapon át)

Válassza Ön is a világ legbiztonságosabb és legkorszerűbb felszíni lézerkezelését, az érintés nélküli Sasszem NO-Touch kezelést!

 

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki tesztünket június 30-ig
a 200 000 Ft értékű kedvezménycsomagért
Femto Smart kezelésre, melyet 2024. július 17-ig vehet igénybe!

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: