Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?

Magyarországon eddig körülbelül 145.000 lézeres szemműtétet végeztek, ebből több mint 130.000 kezelést Sasszem eljárással. 10-ből 7-en a Sasszemkezelést választják. Miért?

Ők is Sasszeműek:

Miért a Sasszemkezelés a legjobb megoldás?

  • Jobbal láthat, mint szemüveggel
  • Orvosi garanciát kap
  • Azonnali és életre szóló éles látást nyerhet
  • Az ország legnagyobb és legtapasztaltabb lézerklinikájára bízhatja éles látását
  • A legbiztonságosabb lézerkezelési módok közül választhat
  • A legkorszerűbb szemkövető lézerek tüntetik el a fénytörési hibáit
  • Egyedülállóan három különböző lézer várja a Sasszemműtőben a legoptimálisabb megoldásért

Mit jelent a Sasszemkezelés kifejezés?

A kifejezés az Amerikai Egyesült Államokból ered. Lényege, hogy Sasszemkezeléssel jobb látásélességet nyerhet, mint ami szemüveggel, kontaktlencsével, vagy hagyományos lézerekkel elérhető, vagy amivel a született jól látók rendelkeznek (100%). Ugyanis a Sasszemkezelés során a lézer nem csak a dioptriákat és a cylindereket képes megszüntetni, hanem a rejtett fénytörési hibákat is.

Kinek nyújthat megoldást a Sasszemkezelés?

18-65 év között mindenkinek, aki szemüveges vagy kontaktlencsés. Dioptriái -12 D és +5 D közé esnek, és a kétórás alkalmassági vizsgálaton alkalmasnak minősül.

Hogyan fog látni Sasszemkezelés után?

100% a normális látású ember látásélessége. 10% általában a szemüvegesek látásélessége, amelyet az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével 100%-ra igyekeznek korrigálni. Azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100%-ot. Aki mindkét szemével 65%-ot lát, „szemüveg nélkül vezethet”. A legtöbb sasszemű azonban 125%-os látásélességű. Az egyéni várható látáseredmény elsősorban a kiinduló dioptriáktól, és a rejtett fénytörési hibáktól, szaruhártya egyenetlenségektől függ. Nézze meg, hogyan láthat Sasszemkezelés után!

Hogyan történik a Sasszemkezelés?

Emberi kéz érintése nélkül, egy milliméter ezredrészének pontosságával működő, számítógép által vezérelt lézer úgy alakítja át a szaruhártya felszínét, mintha egy kontaktlencsét csiszolna rá. A fájdalommentes, személyre szabott kezelés pár percig tart, aztán hazamehet, és másnap akár dolgozhat is.

Mennyi időre esik ki a munkából?

A FEMTO kezelés után 1 nap, a PRK kezelés után 1 hét pihenést követően általában semmi akadálya a munkavégzésnek, de természetesen már szemüveg nélkül. Mivel a beavatkozás csak egy vékony rétegen történik, semmilyen fizikai korlátozásra nincs szükség. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza.

Mit jelent az Optik-Med Sasszemklinika orvosi garanciája?

27 év, és több mint 130.000 lézerkezelés tapasztalata alapján nagy biztonsággal előre meghatározható a kezelés várható eredménye. A lézerkezelés előtt ezt írásban is megkapja a páciens. Ha az elért eredmény akár csak fél dioptriával is elmarad a vállalt értéktől, a kezelést ingyen megismétli az Optik-Med Sasszemklinika az optimális eredmény elérése érdekében.

Mennyibe kerül a Sasszemkezelés?

Azok a pácienseink, akik utánaszámolnak az éves szemüveg-, illetve kontaktlencse-költségeiknek, nem tartják drágának a Sasszemkezelést, mivel a kezelés díja rendszerint 4-5 éven belül megtérül, és nem kell többé fizetni a szemüvegért, kontaktlencséért. Az egylézeres PRK kezelés ára 139 000 Ft/szem. Részletfizetéssel 13 x 13.000 Ft/hó szemenként. A kétlézeres FEMTO kezelés ára 245.000 Ft/szem. Szintén részletfizetéssel is kérhető.

Legyen Ön is Sasszemű!

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki tesztünket június 30-ig
a 200 000 Ft értékű kedvezménycsomagért
Femto Smart kezelésre, melyet 2024. július 17-ig vehet igénybe!

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: