Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • Születésnapi nyereményeső
  • HU
  • EN

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?

Magyarországon eddig körülbelül 125.000 lézeres szemműtétet végeztek, ebből több mint 85.000 kezelést Sasszem eljárással. 10-ből 7-en a Sasszemkezelést választják. Miért?

Ők is Sasszeműek:

Miért a Sasszemkezelés a legjobb megoldás?

  • Jobbal láthat, mint szemüveggel
  • Orvosi garanciát kap
  • Azonnali és életre szóló éles látást nyerhet
  • Az ország legnagyobb és legtapasztaltabb lézerklinikájára bízhatja éles látását
  • A legbiztonságosabb lézerkezelési módok közül választhat
  • A legkorszerűbb szemkövető lézerek tüntetik el a fénytörési hibáit
  • Egyedülállóan három különböző lézer várja a Sasszemműtőben a legoptimálisabb megoldásért

Mit jelent a Sasszemkezelés kifejezés?

A kifejezés az Amerikai Egyesült Államokból ered. Lényege, hogy Sasszemkezeléssel jobb látásélességet nyerhet, mint ami szemüveggel, kontaktlencsével, vagy hagyományos lézerekkel elérhető, vagy amivel a született jól látók rendelkeznek (100%). Ugyanis a Sasszemkezelés során a lézer nem csak a dioptriákat és a cylindereket képes megszüntetni, hanem a rejtett fénytörési hibákat is.

Kinek nyújthat megoldást a Sasszemkezelés?

18-65 év között mindenkinek, aki szemüveges vagy kontaktlencsés. Dioptriái -12 D és +5 D közé esnek, és a kétórás alkalmassági vizsgálaton alkalmasnak minősül.

Hogyan fog látni Sasszemkezelés után?

100% a normális látású ember látásélessége. 10% általában a szemüvegesek látásélessége, amelyet az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével 100%-ra igyekeznek korrigálni. Azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100%-ot. Aki mindkét szemével 65%-ot lát, „szemüveg nélkül vezethet”. A legtöbb sasszemű azonban 125%-os látásélességű. Az egyéni várható látáseredmény elsősorban a kiinduló dioptriáktól, és a rejtett fénytörési hibáktól, szaruhártya egyenetlenségektől függ. Nézze meg, hogyan láthat Sasszemkezelés után!

Hogyan történik a Sasszemkezelés?

Emberi kéz érintése nélkül, egy milliméter ezredrészének pontosságával működő, számítógép által vezérelt lézer úgy alakítja át a szaruhártya felszínét, mintha egy kontaktlencsét csiszolna rá. A fájdalommentes, személyre szabott kezelés pár percig tart, aztán hazamehet, és másnap akár dolgozhat is.

Mennyi időre esik ki a munkából?

A FEMTO kezelés után 1 nap, a PRK kezelés után 1 hét pihenést követően általában semmi akadálya a munkavégzésnek, de természetesen már szemüveg nélkül. Mivel a beavatkozás csak egy vékony rétegen történik, semmilyen fizikai korlátozásra nincs szükség. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza.

Mit jelent az Optik-Med Sasszemklinika orvosi garanciája?

17 év, és több mint 85.000 lézerkezelés tapasztalata alapján nagy biztonsággal előre meghatározható a kezelés várható eredménye. A lézerkezelés előtt ezt írásban is megkapja a páciens. Ha az elért eredmény akár csak fél dioptriával is elmarad a vállalt értéktől, a kezelést ingyen megismétli az Optik-Med Sasszemklinika az optimális eredmény elérése érdekében.

Mennyibe kerül a Sasszemkezelés?

Azok a pácienseink, akik utánaszámolnak az éves szemüveg-, illetve kontaktlencse-költségeiknek, nem tartják drágának a Sasszemkezelést, mivel a kezelés díja rendszerint 4-5 éven belül megtérül, és nem kell többé fizetni a szemüvegért, kontaktlencséért. Az egylézeres PRK kezelés ára 139 000 Ft/szem. Részletfizetéssel 13 x 13.000 Ft/hó szemenként. A kétlézeres FEMTO kezelés ára 245.000 Ft/szem. Szintén részletfizetéssel is kérhető.

Legyen Ön is Sasszemű!

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

Most jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra, mert két meglepetésünk van!

200 000 Ft kupon
kedvezmény
Femto
Smart kezelés esetén!

sasszemklinika.hu - kupon
2022.
december
31-ig.

A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2023. január 15-ig.

sasszemklinika.hu - 25 év

Legyen Ön a
25 szerencsés egyike,
aki visszanyeri a
Sasszemkezelése árát!

sasszemklinika.hu - 25 év ajándék
2022.
december
24-ig.

A nyereményjátékban 2022. október 3 és december 24. között műtött pácienseink vehetnek részt.

Kitöltöm az online alkalmassági tesztet

Az online alkalmassági teszt kitöltése után 24 órán belül visszahívjuk. Ekkor tud jelentkezni egy személyes alkalmassági vizsgálatra,
melynek díja 40 éves korig kedvezményesen 10 000Ft, 40 éves kor felett 25 000Ft.

Kérjük, adja meg adatait: