Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

Sasszem FEMTO SMART

Sasszem FEMTO SMART:  Az ideális lézeres szemműtét.

Az elmúlt 20 évben folyamatosan fejlesztettük kezeléseinket.   Mint a legnagyobb hazai lézerklinika mindig igyekeztünk a legkorszerűbb vizsgálómódszereket, a legújabb lézereket  biztosítani pacienseinknek.  Közel 100.000 sikeres lézerkezelést végeztünk.  A Sasszem lézerkezelés® mára egyet jelent az egyéni fénytörési hibák*  korrigálásával, a 100 % feletti  látásélességgel .

2018-ban tovább lépünk,  bevezetjük a Sasszem FEMTO SMART kezelést.  

A 2017-es világkongresszuson bemutattak egy új műszert,  amely nem „csak” arra képes, hogy az egyéni fénytörési hibákat megmérje  mint az általunk eddig használt aberrométer**.

Az új PERAMIS***  arra is képes, hogy a mért eredmények alapján megjósolja  a lézeres szemműtét eredményét. Ebben persze semmi varázslat sincs, csupán egy olyan méréstechnika és adatfeldolgozó program, amely lényegesen fejlettebb, mint amit eddig használtunk a  Sasszem kezelés®megtervezésénél. 

 A PERAMIS arra is képes, hogy egy megfelelő, ötödik generációs**** lézernek átadja a mérési eredményeit, hajszál pontosan ráillesztve az általunk tervezett kezelésre.  

Új lézerünk, a Schwind Amaris  ötödik generációs, képes fogadni a PERAMIS  adatokat és mivel 5 dimenziós szemkövető rendszerrel rendelkezik, a legfinomabb korrekciót is hajszál pontosan el tudja helyezni a kezelés során a szem felszínén.  

Mit várunk a Sasszem FEMTO SMART kezeléstől, a már eddig is tökéletesnek mondható Sasszem kezelés®-hez képest ?

A Sasszem kezelés® a 100 % feletti látásélességet célozza meg.  A Sasszem FEMTO SMART-tól azt várjuk, hogy nem csak a látásélességben, de a látás minőségében is jelentős javulást hozzon.  A  PERAMIS által mért adatok egy olyan új lézerre kerülnek, amely a 5 D szemkövető rendszerének köszönhetően hajszál pontosan az ideális pozícióba helyezi az apró, egyéni  korrekciókat.  Az így átalakított felszín nagyon pontosan irányítja a fénysugarakat az éleslátás helyére.

A Sasszem FEMTO SMART kezelésnek köszönhetően nehéz körülmények között,  mint pl. szürkületben, esőben,  zavaróan csillogó fények között is lényegesen  jobb látást tudunk elérni,  mint eddig. 

A Sasszem FEMTO SMART kezelés a ma elérhető legtökéletesebb látást nyújtja.  Nem csak a látásélesség, de a látásminőség szempontjából is eléri, esetenként meghaladja azt a látást, amit a szemüveget vagy kontaktlencsét nem viselő embertársaink tapasztalnak.  A Sasszem FEMTO SMART lézeres szemműtét után lényegesen jobban láthat, mint azok, akik sohasem viseltek szemüveget.

Ha csatlakozni szeretne a tökéletesen látó emberek táborához jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra klinikánkra!

*Egyéni fénytörési hiba: Apró, szemüveggel vagy kontaktlencsével nem javítható egyenetlenségek, amelyek megzavarják a fénysugarak útját a szemben.

**Aberrométer: Olyan eszköz, amely képes a szem egyéni, apró fénytörési hibáit is feltérképezni. Ez a műszer elengedhetetlen a valódi egyénre szabott kezelés megtervezéséhez.

***PERAMIS: A Peramis az aberrométerek következő generációja, lényegesen nagyobb felbontással és olyan adatfeldolgozó programmal, amely  ideális szaruhártya felszín kialakítást tesz lehetővé.  Büszkék vagyunk arra, hogy hazánkban elsőként sikerült ilyen berendezést beszerezünk.

****Ötödik generációs lézer:  Új lézerünk, a  Schwind Amaris lézer kiválasztásánál döntő szempont volt, hogy tudja fogadni a következő generációs aberrométer, a PERAMIS adatait. Az amaris 5D-s szemkövető rendszere egyedülálló módon garantálja, hogy a tervezett kezelés hajszál pontosan az ideális pozícióban kerüljön a szemre. Büszkék vagyunk, hogy Budapesten a Sasszemklinika az egyetlen, amelyik Schwind lézerrel rendelkezik, a Wavelight lézerünk mellett.