Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra

A sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjazott márka.

  • HU
  • EN
  • DE

Mennyit szeretnél látni a nyárból?

Tudod milyen problémák és veszélyek leselkednek rád nyaraláskor, ha szemüveges vagy kontaktlencsés vagy?
Legyél te is sasszemű, és nyaralj gondtalanul!


Miért fertőzésveszélyes a tenger, a tavak, a folyók és a medencék vize? Mit árthat a szemeidnek kint a kánikula, bent a klímák működése? Miért fontos megoldani a szemeid UV védelmét? Tudod, hogy mennyi kényelmetlenséget és kockázatot vállalsz szemüveggel és kontaktlencsével? Ha nem, segítünk. Ugyanis a Sasszemklinikához fordulóknak ezekből lett elegük, mielőtt sasszeműek lettek. Ők már gondtalanul nyaralnak. És te?

Miért fertőzésveszélyes a tenger, a tavak, a folyók és a medencék vize?
Szeretnél te is így csobbani?Kevésbé ismert, de a tengervíz sótartalma elvonja a vizet a kontaktlencséből, lerakódik rá, és nem engedi oxigénhez jutni a szemedet, sőt, kiszáríthatja, károsíthatja a szaruhártyád felszínét. Hasonlóképp lerakódhatnak és elfertőzhetik a szemedet a tavak és folyóvizek kórokozói, vagy a medencevizek tisztítószerei is. A vizek sodrásától, hullámaitól elúszó kontaktlencséket pedig minden lencseviselő ismeri. Szemüvegben pedig nem tudsz vízbe menni, így marad a homályos látás.

Mit árthat a szemeidnek kint a kánikula, bent a klímák működése?
A kontaktlencsés szemeknek a hőség, a kánikula sem tesz jót. A magas hő és a pára is lecsapódik a lencsékre nem éppen idilli környezetet teremtve a szaruhártyának. A légkondicionálók szárító és fertőzésveszélyt hordozó hatását pedig már nem is részleteznénk. Sohasem tudhatjuk, hogy melyik klímát mikor és milyen alaposan takarították ki és mit fúj a kontaktlencséinkre, hogy ott megtelepedhessenek és szabadon garázdálkodhassanak.

Miért fontos megoldani a szemeid UV védelmét?
A dioptriás napszemüveg több hét alatt készül el. Design keretekben nem gondolkodhatsz, ha ívelt vagy túl nagy a lencse. Vagy a trendi napszemüveg miatt a homokban, a dzsungelben, túrázás közben kockáztatsz, és próbálsz megfelelő higiéniai körülményeket teremteni a kiesett vagy elcsúszott kontaktlencséd betételéhez vagy igazításához? És ha elfertőződik a szemed?
Fontos a szemeink UV védelme, mert az UV fény szürkehályogot okoz, amelytől elszürkül, majd elsötétül a látás. Nagyon drága, várólistás, komoly szemészeti műtéttel gyógyítható, amely során kicserélik az elszürkült szemlencsédet műlencsére. Te sem vágysz erre?

Melyik a legbiztonságosabb látásjavító megoldás?
Jelenleg a szemüveg után a lézeres szemműtét a legbiztonságosabb látásjavító megoldás. Ugyanis a legnagyobb rizikót a kontaktlencsések vállalják a lencseviselés okozta szemfertőződések veszélyeivel.

Tudtad?
Egy Sasszemkezelés árát 4 éven belül elköltik a szemüvegesek és kontaktlencsések az optikákban. Te eddig hány Sasszemkezelés árát költötted már el?

Legyél te is sasszemű!
Rubint Réka, Schobert Norbi, Lola, Tatár Csilla, Kiss Norbi, Storcz Botond is a Sasszemklinikára bízta éles látását, valamint a Sasszemklinika számos dolgozója is sasszemű, köztük az igazgató, a főorvos, a vezetőasszisztens is. Ők már mind gondtalanul nyaralnak. Te még mire vársz?

Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

A vizsgálatra jelentkezés folyamatos, minden online érdeklődőt visszahívunk és egy későbbi időpontra jegyezzük elő.

Az alkalmassági vizsgálat 50 éves korig INGYENES, felette 10 000Ft.

Kérjük, adja meg adatait: