Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

Mennyit szeretnél látni a nyárból?

Tudod milyen problémák és veszélyek leselkednek rád nyaraláskor, 
ha szemüveges vagy kontaktlencsés vagy? Legyél te is sasszemű, és nyaralj gondtalanul!

 

Akár egy tengernél, egy tónál, egy folyóparton, vagy egy medence mellett nyaralsz és élvezni szeretnéd a lubickolást, sok kényelmetlenséget és kockázatot vállalsz. Ráadásul a szemed UV védelmét is meg kell oldanod, ha nem szeretnél további problémákat. Ja, és ilyenkor kánikula van és mindenhol működnek a légkondicionálók. Szemüvegesként, kontaktlencsésként tisztában vagy mindezek veszélyeivel? Ha nem, segítünk. Ugyanis a Sasszemklinikához fordulóknak ezekből lett elegük, mielőtt sasszeműek lettek. Ők már gondtalanul nyaralnak. És te?

Miért fertőzésveszélyes a tenger, a tavak, a folyók és a medencék vize?

Kevésbé ismert, de a tengervíz sótartalma elvonja a vizet a lencséből, lerakódik a lencsére, és nem engedi oxigénhez jutni a szemedet, sőt, kiszáríthatja, károsíthatja a szaruhártyád felszínét. Hasonlóképp lerakódhatnak és elfertőzhetik a szemedet a tavak és folyóvizek kórokozói, vagy a medencevizek tisztítószerei is. A vizek sodrásától, hullámaitól elúszó kontaktlencséket pedig minden lencseviselő ismeri. Szemüvegben pedig mindez lehetetlen küldetés is lenne, így marad a homályos látás.

Miért fertőzésveszélyes a tenger, a tavak, a folyók és a medencék vize?

Mit árthat a szemeidnek kint a kánikula, bent a klímák működése?

A kontaktlencsés szemeknek a hőség, a kánikula sem tesz jót. A magas hő és a pára is lecsapódik a lencsékre nem éppen idilli környezetet teremtve a szaruhártyának. A légkondicionálók szárító és fertőzésveszélyt hordozó hatását pedig már nem is részleteznénk. Sohasem tudhatjuk, hogy melyik klímát mikor és milyen alaposan takarították ki és mit fúj a lencséinkre, hogy ott szabadon garázdálkodhassanak. Érdemes még tudni, hogy a repülőgépek fedélzetén nagyon száraz a levegő, gyorsan kiszárad a szem, ezért érdemes műkönnyet vinni a fedélzetre.

Miért fontos megoldani a szemek UV védelmét is?

A dioptriás napszemüvegedet időben megrendelted? Mert az csak több hét alatt készül el. A designkeretbe nem tudják megoldani, mert ívelt vagy túl nagy a lencséje? Sebaj! Nem leszel annyira trendi, mint szeretnél, de legalább nem csak a bőröd, hanem a szemeid UV védelmét is megoldod, és így nem lesz szürkehályogod, amitől először elszürkül, elhomályosodik, majd elsötétül a látás. Az Egyenlítő menti országokban ez népbetegség, azonban nagyon gyakori már Magyarországon is. Gyógyítható egy nagyon drága, várólistás, komoly szemészeti műtéttel, amely során kicserélik az elszürkült szemlencsédet egy műlencsére. Te sem vágysz erre?
Vagy inkább a homokban, a dzsungelben, túrázás közben kockáztatsz és megpróbálsz megfelelő higiéniai körülményeket teremteni a kiesett vagy elcsúszott kontaktlencséd betételéhez vagy megigazításához, csak hogy láss a trendi napszemüvegedben? És ha elfertőződik a szemed?

Miért fontos megoldani a szemek UV védelmét is?

Melyik a legbiztonságosabb látásjavító megoldás?

Jelenleg a szemüveg után a lézeres szemműtét a legbiztonságosabb megoldás. Ugyanis a legnagyobb rizikót a kontaktlencsések vállalják a lencseviselés okozta szemfertőződések veszélyeivel.

És melyik a legkényelmesebb látásjavító megoldás? A Sasszemkezelés, amely szabad szemes éles látást biztosít, megszüntet minden kötöttséget, eszközhasználatot. Tudtad? Egy Sasszemkezelés árát 4 éven belül elköltik a szemüvegesek és kontaktlencsések az optikákban. Te eddig hány Sasszemkezelés árát költötted már el?

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézerkezelés?

30 év alatt több mint 30 millió lézerkezelés történt a világban és körülbelül 140 000 lézerkezelés csak Magyarországon. Ebből közel 100 000 lézerkezelést a Sasszemklinika végzett el az elmúlt 21 évben.
Hazánkban elsőként vállaltuk az írásos orvosi garanciavállalást a lézeres szemműtétekre. Haladunk a korral, a gyorsan fejlődő lézertechnológiákkal. Magyarországra hoztuk a NASA űrhajósoknak és a TOP GUN vadászpilótáknak engedélyezett FEMTO lézerkezelést, és bevezettük az érintés nélküli lézerkezelést is, amikor senki és semmi nem ér a szemhez. Egyedülálló módon három, különböző csúcstechnológiás lézer működik a műtőnkben, hogy minél több problémára a legideálisabb megoldást tudjuk nyújtani. A legkorszerűbb lézerek már nem csak a dioptriákat és a cylindereket, hanem a magasabb rendű fénytörési hibákat is képesek eltüntetni. Így legtöbb sasszemű látásélessége 125%-os. Jobban látnak, mint korábban szemüveggel.

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézerkezelés?

Legyél te is sasszemű!

Rubint Réka, Schobert Norbi, Lola, Tatár Csilla, Kiss Norbi, Storcz Botond is a Sasszemklinikára bízta éles látását, valamint a Sasszemklinika számos dolgozója is sasszemű, köztük az igazgató, a főorvos, a vezetőasszisztens is. Ők már mind gondtalanul nyaralnak. Te még mire vársz?

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki tesztünket június 30-ig
a 200 000 Ft értékű kedvezménycsomagért
Femto Smart kezelésre, melyet 2024. július 17-ig vehet igénybe!

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: