Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.690

A legújabb Schwind Amaris 7D

Az egyetlen lézer, ami időben és térben követi a szem mozgását

Szemünk a lézeres szemműtét alatt is folyamatosan kisebb-nagyobb mozgásokat végez. A műtétet végző orvos ugyan kéri, hogy egy pontra fókuszáljunk, azonban előfordulhat, hogy ösztönösen reagálunk hangokra, fényekre, sőt akár az izgalom hatására is nehezünkre eshet egy pontra figyelni. Ahhoz, hogy a kezeléssel a lehető legjobb eredményt érjük el fontos, hogy a lézer a milliméter ezredrészének pontosságával helyezze el a szaruhártyán a lézersugarat- pontosan úgy, ahogy a kezelést megelőző mérések alapján az orvos ezt megtervezte. Mindezt elképesztő gyorsasággal, ugyanis az 1050Hz-es berendezés másodpercenként 1050 lézerimpulzust juttat a szembe.

Mit jelent a 7 dimenzió?

Ezt nyújtja a legújabb csúcstechnológiás lézerünk, a Schwind Amaris 1050 RS 7D lézer. Míg hagyományos szemkövető rendszerrel felszerelt lézerek csak a pupilla középpontját követik a vízszintes síkon, addig a Schwind Amaris 1050RS 7D lézer nem csak ezt pontot követi a tér 3 irányban, hanem a szem felszínének elfordulásait is, ez az első 6 dimenzió. A 7. dimenzió az idő, amikor a lézer algoritmusa kiszámolja a szem milyen pozícióban lesz a következő lézernyaláb beérkezésekor és ezzel korrigálva célozza a lézersugarakat- így pontosan ott kezel, ahol kell. A lézer azt is figyelembe veszi, hogy a szem apró elmozdulásai mennyi ideig tartanak és jelentős elmozdulás esetén - ha például a páciens félrenéz - a lézer leáll. Így tudjuk biztosítani a maximális biztonságot és pontosságot.

A Schwind Amaris 1050 RS 7D az egyetlen lézer, ami időben és térben követi a szem mozgását

A Schwind Amaris 1050 RS 7D lézert a Sasszem PRK, Sasszem No-TOUCH, Sassszem FEMTO és Sasszem FEMTO Smart kezeléseinknél alkalmazzuk, a kezelés második fázisában, a dioptria korrekció elvégzésére.

 

 

Alkalmas vagyok lézerkezelésre? Letöltöm a 200 000Ft kedvezmény kupont

sasszemklinika.hu
Kedvezmény 2 szemre:
100.000Ft a kezelés árából
+ 35.000Ft értékű napszemüveg kupon
+ 20.000Ft kedvezmény a vizsgálat árából, mely így kedvezményesen 15 000Ft
+ 45.000Ft értékű kontrollcsomag!

Alkalmas vagyok?

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.