Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

26. Születésnapi nyereményjáték

Google Reviews logó
26. Születésnapi nyereményjáték Google Reviews logó
  • Születésnapi nyereményeső
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
131.297

Olvassa el pácienseink véleményét

Tekintse meg Facebook vagy Instagram oldalunkat
és valódi emberek, valódi véleményei alapján döntsön!

Sasszemklinika referencia

„2016. 07. 23. az a dátum, ami megváltoztatta az életem. Bevállaltam, hoztam egy jó döntést és ezzel egy régi titkos álmom vált valóra, lerakhattam a szemüveget 24 év után. Minden szemüvegesnek ajánlom a @Sasszemklinika profi csapatát, mert egy olyan hely, ahol a páciens az első. Pontosak, végtelenül kedvesek és türelmesek. A kezelésem óta kinyílt előttem a világ, ugyanis több mint 100%-os éleslátású lettem a -8 dioptriáról! Köszönöm a Sasszemklinikának, hogy ma, ha felkelek, szemüveg nélkül is látok!”

Sasszemklinika referencia

Zsuzsa rögtön a kezelését követően megörökítette milyen, amikor élesen lát.

Sasszemklinika referencia

"Csele Brigitta - Brigi vagyok, 23 éves és sasszemű #sasszemklinika #sasszeműlettem #előszöréletemben
Profi szakemberek, kiemelkedő figyelmesség. Köszönöm Sasszemklinika! "

Sasszemklinika referencia

 „Nagyon boldog vagyok, hogy a lézeres szemműtét mellett döntöttem. Az egész életem megváltozott a műtét óta. Nem tapasztaltam semmi komolyabb kellemetlen érzést sem a kezelés alatt sem pedig utána. Köszönöm a szakszerű és kedves segítséget a Sasszemklinikának!"

Sasszemklinika referencia

"Most végeztem a Sasszemklinikán.  Minden nagyon jól ment, nagyon kedvesek voltak. Mindenkinek nagyon ajánlom aki meg akar szabadulni a szemüvegtől #sasszemlettem"

Sasszemklinika referencia

"7 éve műtötték a szememet a Sasszemklinikán. A személyzet már az első találkozásnál meggyőzött, a későbbi vizsgálatok és a műtét lefolyása pedig tovább erősített abban, hogy jól döntöttem. Minden tiszta és precíz volt, az összes kérdésemre készséggel válaszoltak. A gyors lefolyású gyógyulást követően kényelmesebb és jóval önfeledtebb lett az életem, magabiztosabbá váltam. Bátran ajánlom a látásjavító műtétet a Sasszemklinikán. Igazi profik!"

Sasszemklinika referencia

Gyors és fájdalommentes megoldás csak egy karnyújtásnyira.

Sasszemklinika referencia

"l i v e y o u r d r e a m s  Most már egy hete, hogy reggel nem kell a szemüveg után kutatnom, ébredés után látom az órát. A saját szemeimmel láthatom a világot, nem párásodik, nem koszolódik, nem karcolódik, nem csúszik le. Új élmény vele minden: sütés, főzés, mozgás, séta, vezetés, de még maga a látás is. A színek is sokkal élénkebbek, mint egy üvegen keresztül. Egyszerűen imádom és nem tudok betelni az "új" szemeimmel "

Sasszemklinika referencia

"Csenge Gábor - Sok sok szemüvegben majd kontaktlencsében eltöltött év után a mai napon sasszemű lettem :) nagy köszönet a Sasszemklinika csapatának. #sasszemulettem"

Sasszemklinika referencia

"Nemrég megműtötték a szemem. Lézeres látásjavító műtét volt . Mielőtt a lakótársam ajánlotta volna, eszembe sem jutott, hogy valaha képes leszek arra, hogy szemüveg nélkül jól lássak . Már több mint 2 hete volt a műtét és napról napra jobban látok, ami annyira király, hogy ki sem tudom fejezni szavakkal. Rég történt ilyen nagy változás az életemben, baromi fura, de nagyon király az egész! A műtét is gyorsan zajlott le, és a Sasszemklinikánál is mindenki nagyon kedves és aranyos! Bátran merem őket ajánlani."

Sasszemklinika referencia

"A műtét közben tényleg semmit nem éreztem, PRK NO-TOUCH eljárást választottam."

Sasszemklinika referencia

"Végre eljött ez is! #saszemlettem"

Sasszemklinika referencia

"2013. november 25. óta vagyok sasszemű. Minden évben ezen a napon eszembe jut a kezelésem napja. Amikor kijöttem a műtőből, azonnal felhívtam a szüleimet, és mondtam nekik, hogy tökéletesen látok. Anyukám nagyon sírt és csak annyit tudott mondani, hogy "Kislányom nagyon boldog vagyok!". Ez volt életem egyik legcsodálatosabb napja. Megváltozott az életem 10 perc alatt. -4 dioptriás volt a szemem a kezelés előtt, és jelenleg 125%-os a látásélességem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a műtétet."

Sasszemklinika referencia

„Én a FEMTO kezelést választottam, ami valóban fájdalommentes volt. Remek érzés 16 év szemüvegviselés és közel 8 év kontaktlencse használat után igazi Sasszeművé válni! Köszönöm a megnyugtató kedves szavakat a Sasszemklinika munkatársainak!”

Sasszemklinika referencia

"Köszönöm mindenkinek aki támogatott és gondolt rám az elmúlt napokban☺️Pàr éve álmodni sem mertem róla,hogy egyszer eljön a nap,hogy újra tökéletes legyen a látásom szemüveg vagy kontaktlencse nélkül.Mindössze 15-20perc alatt szabadultam meg mind a -7.00 dioptriàmtól.Nagyon hálás vagyok,hiszen a legjobb kezek között voltam,mindenki azon dolgozott,hogy a maximális eredmènnyel távozhassak a műtét után. Tehàt aki esetleg azon gondolkozna,hogy ràszànja magát a műtétre csak bíztatni tudom,nekem megváltoztatta az életem."

Sasszemklinika referencia

„No more glasses, no more contactlenses! :) I've got my eyes fixed in Budapest at the Sasszem Klinika. Sasszemű lettem! „

Sasszemklinika referencia

"1 éve volt a szemműtétem, azóta tökéletesen látok mindenféle kiegészítő nélkül. Mai napig hihetetlen érzés. Életem legjobb döntése volt, hogy a Sasszemklinikát választottam. Köszönöm szépen ” Edina."

Sasszemklinika referencia

„Egy hónapja volt a műtétem és a mai napig nem hiszem el hogy létezik ez a csoda! -9 és -8,5-es volt a szemem. Azt kell, hogy mondjam, nem hittem, hogy valaha is 125%-os lesz a látásom! Sokak nevében mondhatom: Köszönöm! :) ”

Sasszemklinika referencia

"A műtétet megelőző alkalmassági vizsgálaton megfeleltem és októberben sor került a PRK kezelésre. A műtét alatt semmilyen fájdalmat nem éreztem. 17 év szemüveg viselés után először mondhatom azt, hogy látok. A mínusz 8-as dioptriámat szinte teljesen feljavították. Egy álom vált valóra. Mindezért köszönet a Sasszemklinika csapatának!"

Sasszemklinika referencia

"Jelentem, 12év után a két szépséges díszgolyó az arcomon a mai napon végre látásra is alkalmassá vált, így végre jogosan hívhatjuk őket szemeknek"

Sasszemklinika referencia

"Évek óta játszottam a szemműtét gondolatával, ugyanis rengeteg kellemetlenséget okozott az állandó szemüveg és kontaktlencse használata. -2.75 dioptriával nehéz volt kontaktlencse nélkül búvárkodni vagy önvédelmi sportokat űzni. Valahogy mindig hagytam magam lebeszélni olyanok által akik saját félelmüket vetítették rám. Azonban idén nyáron felvettem a telefont, lefoglaltam az időpontot és hazarepültem Londonból a műtétre. Emlékszem miután kisétáltam a műtőből elsírtam magam amikor az ablak mellett ülve a nagy zöld folt helyett minden levelet tisztán láttam egy fán! Egyik legjobb döntésem volt!! Hónapokkal később is tökéletes "sasszem" látásom van és csak azt bánhatom, hogy eddig vártam vele. A csapat rendkívül készséges, minden kérdésemre kaptam választ. Hála a klinika szakképzett csapatának és az új FEMTO Smart lézeres kezelésnek, 17 év után kristálytisztán látok! Nagyon szépen köszönöm! Hedviga Macsodiova"

Sasszemklinika referencia

„Ahogy kész lett a műtét és kitisztult a látásom, ez az érzés elmondhatatlan. Hálás vagyok a Sasszemklinikán dolgozó embereknek az odaadásukért és kedvességükért. Bár mindenhol ilyen orvosi hozzáállás lenne! A műtét teljesen fájdalommentes volt, az utána lévő napok voltak kicsit kellemetlenek, de a végeredményért megérte. Köszönöm!”

Sasszemklinika referencia

„10 napja estem át a Sasszem műtéten, ami életem egyik legjobb döntése volt. Én a NO-Touch műtétet választottam. Mikor beléptem a műtőbe, akkor kicsit megrettentem, látva a komoly gépeket, amik a kezelést végzik. De az eljárás alatt semmi fájdalmat nem éreztem. A műtét után, miután az érzéstelenítő hatása elmúlt, két napig fájt a szemem, könnyezett, csípett. A harmadik napon minden panaszom elmúlt, és a látásom tökéletes lett. Jó érzés, hogy nem kell többé tisztogatnom a szemüvegem, nincs többé vízcseppes lencse egy eső után, vagy kiszáradt szem a kontaktlencse miatt. A Sasszemklinika csapatának külön köszönet jár az első vizsgálattól kezdve. Nagyon tetszett, hogy személyre szabott, jól képzett asszisztensnő a saját tapasztalataival megfűszerezve mondta el a szükséges dolgokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sasszem látásjavító műtétet!"

Sasszemklinika referencia

„Friss Sasszeműként mindenkinek csak ajánlani tudom a Sasszemklinikát. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy őket választottam. Már az alkalmassági vizsgálat során rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam: nagyon kedvesek, közvetlenek voltak velem, és mindenről tájékoztattak. Én a FEMTO kezelést választottam, amire szerencsére alkalmas is lettem. A műtét előtt volt bennem egy kis izgalom, de így utólag belegondolva teljesen felesleges volt. A műtét előtt az előkészítőben egy fiatal asszisztens hölgy saját tapasztalataival fűszerezve oldotta a még bennem lévő feszültséget. A kezelés alatt egy kis nyomáson kívül semmit nem éreztem, a műtét után pedig az ágyon ülve élesen láttam a faliórát, és annak még a másodperc mutatóját is! Sosem felejtem el, 2017.10.26-a, 11:45 volt. :)
Rögtön a műtét után 100%-os lett a látásom, de én még az 1 hetes kontroll előtt vagyok. Köszönöm a Sasszemklinika csapatának, hogy eldobhattam a szemüvegem!”

Sasszemklinika referencia

Viktor pár perces lézeres szemműtétje az egész életét örökre megváltoztatta. Nincs többé szemüveg, sem kontkatlencse...

Sasszemklinika referencia

„Nekem rengeteg pozitív energiát, önbizalmat adott a műtét sikere, külső visszajelzések alapján ez a kisugárzásomon is látszik.”

Sasszemklinika referencia

A lézeres szemműtétet minden esetben egy nagyon alapos alkalmassági vizsgálat előzi meg, ami maximálisan a pácienseink érdekeit szolgálja. ❌ Ezen az előszűrésen térképezzük fel a páciensek egészségügyi kórtörténetét és derítünk fényt az esetleges, műtétet kizáró okokra. Ezen a vizsgálaton esett ma át ⭐ Bódi Margó Hivatalos oldal és Bódi Guszti és a Fekete Szemek. Sajnos kiderült, hogy nem alkalmasak a lézeres szemműtétre, de nagyon köszönjük, hogy megtiszteltek minket a bizalmukkal és a Sasszemklinikát választották!

Sasszemklinika referencia

@antal_imola boldogan mosolyog, hiszen már ő is Sasszemű!

Sasszemklinika referencia

"Életem legjobb döntésének érzem, hogy megcsináltattam ezt a kezelést."

Sasszemklinika referencia

Anita sem sokáig siratta a szemüvegét, ezzel a képpel és az alábbi hashgatekkel üdvözölte az éleslátást szeptemberben.

Sasszemklinika referencia

"Tegnap egy álom vált valóra, majd’ 20 év után lerakhattam a szemüveget Nagyon izgultam, hogy milyen lesz, de hála a Sasszemklinika-nak minden rendben volt és van is. Nagyon köszönöm Nekik!"

Sasszemklinika referencia

Krisztina egyik álma teljesült azzal, hogy letehette a szemüvegét örökre.

Sasszemklinika referencia

„A műtét kellemes meglepetés volt.  Most, hogy már sokkal tisztább a látásom, nagyon érzem, hogy mekkora változást hozott az életembe. A mindennapi dolgok annyival könnyebbek lettek szemüveg nélkül! 12 év szemüvegviselés után leírhatatlan élmény újra felfedezni a világot, immár élesen és a szemüveg kellemetlensége nélkül. Életem egyik legjobb döntése volt! ” Nagyon örülünk, hogy Duhonyi Márk is ennyire elégedett az eredménnyel!  – itt: Magyarország Legnagyobb Lézerklinikája 98.000 lézerkezelés tapasztalatával.”

Sasszemklinika referencia

"12 év borzasztóan hosszú idő, főleg ha azzal kell töltened, hogy hunyorogsz, szemüveg után nyúlsz, kontaktlencsét teszel be és veszel ki... Nikolett már Sasszemű, te mikor leszel az? ""Jelentem, 12év után a két szépséges díszgolyó az arcomon a mai napon végre látásra is alkalmassá vált, így végre jogosan hívhatjuk őket szemeknek""

Sasszemklinika referencia

„A kezelés óta még csak pár hónap telt el, de már el is felejtettem, hogy valaha szemüveges voltam. Pedig 10 évig tartott ez a korlátolt életmód. Kontaktlencsével persze jobb volt, de nem az igazi. A kezelés óta még mindig furcsa nekem, hogy reggel mikor kinyitom a szemem élesen látok, nem kell szemüveg, lencse. Azon még mindig kacagok, hogy mikor belépek a fűtött lakásba, nincs ami bepárásodjon a szemem előtt. Nemrég voltam életemben először a Balatonon és nagyon nagy élmény volt, pláne, hogy szemüveg nélkül élhettem át. Köszönöm Sasszemklinika!”

Sasszemklinika referencia

Attila is a sasszeműek táborát erősíti, több, mint egy éve. Reméljük a mosolya azóta is töretlen maradt. :)

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.