Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.865

10 milliós felajánlásunk keretében Sasszemkezelést ® nyerhetnek a tűzoltók, ápolók, nővérek, egészségügyi asszisztensek és postások

10 millió köszönet nyertes szakmák

Mi, akik a Sasszemklinikán dolgozunk, pontosan tudjuk, milyen sok gondot okozhat a rossz látás. Éppen ezért fontos számunkra, hogy minél több embert ismertessünk meg az éleslátás örömével. Ennek egy részét már meg is valósítottuk, hiszen nemrég végeztük el a 110 000-dik beavatkozást, ami Magyarországon egyedülálló teljesítménynek számít. Az esemény kapcsán döntöttük el, hogy visszaadunk a társadalomnak az elért sikereinkből.

2021. február 1-én elindítottuk új támogató kampányunkat, melynek keretében 10 millió forintnak megfelelő Sasszemkezelést® ajánlunk fel megbecsült szakmák képviselőinek.

Önök szavaztak arról, mely szakmáknak a leghálásabbak

2021. február 14-ig tartó kéthetes szavazásunk keretében lehetőséget adtunk az internet olvasóinak, hogy szavazásukkal eldöntsék, mely szakmák érdemlik meg a lézeres szemműtétet. A többezer szavazat alapján Önök úgy gondolták, hogy az alábbi szakmáknak tartozunk őszinte hálával.

  • tűzoltók,
  • ápolók, a nővérek, az egészségügyi asszisztensek
  • postások

Jelentkezzen, ha Ön valamelyik szakma képviselője

Ha Ön tűzoltó; ápoló/nővér/ egészségügyi asszisztens vagy postás, engedje meg, hogy megköszönjük a szolgálatát és azt az erőfeszítést, amit nap mint nap értünk tesz! Arra bátorítjuk, hogy jelentkezzen, hátha Ön lesz azon szerencsések egyike, aki megnyeri az ajándék Sasszemkezelés® egyikét.

A nyertes három szakmából havonta összesen 2 szemüveges jelentkezőt sorsolunk ki, ők válnak jogosulttá a Sasszemkezelésre. Önnek csak egyszer kell jelentkeznie, ezzel automatikusan mindhárom sorsolásban részt vesz. A sorsolások időpontjai: 2021. március 1., 2021. április 1. és 2021. május 3. A sorsolások eredményét közzétesszük a kampány oldalán, a Facebook és Instagram oldalunkon is. A 10 millió köszönet játékszabályzata itt található.

Szívesen olvasna a Sasszemkezelésről? Alkalmasság feltételeiről? A kezelés menetéről?

A Sasszemkezeléssel a rövidlátás (-12,00 dioptriáig), a távollátás (+5,00 dioptriáig), illetve a cylinder is sikeresen korrigálható. A kifejezés az Egyesült Államokból származik és tökéletesen kifejezi a műtét lényegét. Pácienseink látásélessége a kezelés után akár 125%-nál is jobb lehet, vagyis jobban látnak, mint kezelés előtt szemüveggel vagy kontaktlencsével.

Biztonságos és fájdalommentes, akár 1 nap után dolgozhat

A ma már rutinműtétnek számító Sasszemkezelés® egy fájdalommentes eljárás. A kezelést a legnagyobb biztonság és precizitás mellett, a világ egyik legkorszerűbb Schwind 7dimenziós lézerével végezzük. A kezelés nem tart tovább 15 percél, 1 dioptria eltüntetésére mindössze 1,3 másodpercre van szükség. Egyes kezeléseinknél a kezelés utáni regeneráció annyira gyors, hogy még táppénzt sem kell kivennie, a műtétet követő 1 napos pihenés után általában már vezethet autót, dolgozhat monitor előtt, olvashat, nézhet TV-t és 3 nap elteltével visszatérhet a kardió edzéshez, futáshoz is.

A Sasszemkezelést minden esetben megelőzi egy kb. 2 órás alkalmassági vizsgálat, melynek alapján nagy pontossággal előre jelezhető a kezelés várható eredményre, erre írásos garanciát is vállalunk.

Ha szívesen olvasna részletesebben az alkalmasság feltételeiről vagy kíváncsi hiteles páciens véleményekre, keresse fel weboldalunkat!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.