Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

Hogy lehet a látásunk 125%-os a lézeres szemműtét után?

A hazai lakosság közel fele tapasztalja élete során, hogy nem lát rendesen, szemüvegre van szüksége, romlik a látása. Más kérdés, ki az, aki felvállalja. Elsőnek a belátást, utána pedig vagy a szemüveget, vagy a lézeres szemműtétet. Dr. Árvay Anita, a Sasszemklinika vezető főorvosa szerint például a forradalmi egylézeres, érintés nélküli No-Touch kezelés a legtöbb esetben alkalmazható és gyors javulást eredményez.

Érintés nélküli No-Touch kezelés

Egyénre szabott kezelés

A Sasszemklinikán alkalmazott 3 csúcstechnológiás lézer egyikével, a Schwind Amaris 1050 RS 7 dimenziós lézerrel végzik a No-Touch lézeres szemműtét. Ez egy 7D szemkövető lézer, mely gyorsabb a szemmozgásnál is. Ugyanaz a szoftver irányítja, mint a haditechnikából jól ismert cirkálórakétákat, így minden irányú szemmozgást érzékelni és követni tud. Ha elveszti a célpontot leáll. Ha újra látja, ott folytatja, ahol abbahagyta. Attól sem kell félnünk, hogy véletlenül pislogunk egyet, vagy lecsukjuk a szemünket.

„Az egész folyamat nagyon egyszerű és könnyen átlátható. A kezelést megelőzően egy internetes kérdőívet kell kitölteni, majd minden egyénre szabott kezelést egy részletes, többlépcsős vizsgálat előz meg. Ez alapján eldől, hogy szóba jöhet-e a páciensnél a lézeres kezelés” – magyarázza Dr. Árvay Anita, aki kiemeli: ez a fajta egylézeres kezelés rendkívül biztonságos és orvosi garanciával végzik. Bár a -7,00 Dioptria alatti tartományban rövidlátók esetén a legtöbb esetben alkalmazható a No-Touch technológia, kizáró tényező lehet, ha például folyamatosan romlik a látásunk, vagy ha vékony a szaruhártyánk, esetleg mély heg található rajta.”

Hogyan érhető el 125%-os látás?

A lenti táblázat jól bemutatja egy -4 dioptriás szemüveget viselő, egy nem szemüveges és egy Sasszemű paciens szaruhártyáját.

Hogyan érhető el 125%-os látás?

„A tudomány felülmúlta azt, amit a természet megalkotott: a 100%-os látásélességet!

Akinek például -4 dioptriás a szeme, korrekció nélkül a látásélessége mindössze 3-5%-os. A szemnek nem csak dioptria hibái vannak, hanem a szaruhártyán lehetnek egyéb egyenetlenségek is, melyeket a természet így alkotott meg.

A korszerű lézerek képesek a szemnek ezeket a kisebb hibáit korrigálni, melyek szemüveggel vagy kontaktlencsével nem javíthatók. Ennek köszönhető akár a 125-160%-os látásélesség.

Sasszemű pacienseink sokszor mondják, hogy jobban látnak, mint korábban lencsével…élesebbek a kontúrokat, élénkebbek a színek” – fűzte hozzá Dr. Árvay Anita a Sasszemklinika vezető főorvosa.

Jelentkezzen Ön is ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.