Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.835

Hogyan válhatok sasszeművé?

Ha elege van a szemüveg vagy a kontaktlencse viselésével járó kellemetlenségekből, és végleg leszámolna a látásproblémájával, akkor a lézeres látásjavítás tökéletes megoldást jelenthet az Ön számára is. Ha megérett Önben az elhatározás, hogy csatlakozzon a sasszeműek népes táborához, töltse ki az online elérhető alkalmassági tesztünket. Az alkalmassági vizsgálat során ugyanis kizárásra kerül minden, ami a lézerkezelési eredményt negatívan befolyásolná.

A Sasszemklinika 1997 óta végez lézeres látásjavítást. Magyarország legnagyobb lézerklinikája. 2018-ban végezzük a 100.000-ik Sasszemkezelésünket orvosi garanciával és teljesen fájdalommentesen.

A műtétet megelőzően egy kétórás alkalmassági vizsgálatot végzünk minden páciensünkön, hogy aztán a több tízezer begyűjtött adatot kiértékelve az Ön számára a lehető legprofesszionálisabb megoldást tudjuk nyújtani.

A legkorszerűbb szemészeti műszereknek köszönhetően a vizsgálat teljesen fájdalommentes, de mivel pupillatágító szemcseppeket is használunk, így érdemes kísérővel vagy tömegközlekedéssel érkezni, mert a vizsgálat után homályosan láthat akár 12 óráig.  A kontaktlencsét viselőket a mérési eredmények pontossága miatt kérjük, hogy mellőzzék annak használatát! Lágylencsét viselők 4-5 napig, keménylencsét használók legalább 2 hétig. Hölgyek esetében pedig kérjük, hogy mellőzzék a vizsgálat előtti a szemfesték használatát is!

5 különböző módszerrel is megmérjük szemeinek fénytörési hibáit

5 különböző módszerrel is megmérjük szemeinek fénytörési hibáit

Az alapos vizsgálatok során 5 különböző módszerrel is megmérjük szemeinek fénytörési hibáit, köztük a rejtett fénytörési hibákat is, meghatározzuk a kezelendő felület nagyságát, átmérőit, megmérjük a szaruhártya vastagságát, görbületét, elkészítjük a szaruhártya domborzati térképét. A szaruhártya felszínének és állományának áttekintése számos szaruhártyát érintő betegséget, illetve azok első jeleit is megmutatja. Megvizsgáljuk a szemlencsét, a szemfeneket, a szemnyomást, a könnytermelést, melynek köszönhetően meg tudjuk határozni a gyógyulási időszakban a regenerálódás szakaszát, és a műkönny használatának mennyiségét. A TAJ kártyáját se felejtse otthon, hogy kedvezményesen tudjunk szemcsepp receptet felírni! A vizsgálat végére számos lézerkezelési eredményt veszélyeztető szemészeti betegséget vagy azok első jeleit is kiszűrhetjük.

Az összes vizsgálati eredmény birtokában a vizsgálatot végző szakorvos megállapítja, hogy alkalmas-e a lézerkezelésre, melyet orvosi garancialevélben, kézhez is adunk, a szakembereink által javasolt személyre szabott szakvéleménnyel, hogy melyik az Ön számára leghatékonyabb kezelés, amellyel visszanyerheti az éles látását.

Az éles kép és a színek valódi teltségének látványa szemüveg és kontaktlencse nélkül olyan szabadságot, kényelmet és élményt jelent, amiért érdemes a lézeres látásjavítás mellett dönteni. A klinikán végzett kezelésekkel, olyan rejtett fénytörési hibákat is lehet korrigálni, amelyeket a legjobb szemüvegek, kontaktlencsék és a hagyományos lézerkészülékek sem képesek. A lézeres szemműtét után életre szólóan jobban láthat, mint szemüveggel.

A szabad szemes éles látás egy új életet biztosít a pácienseink szerint

A szabad szemes éles látás egy új életet biztosít a pácienseink szerint

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.