Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.865

Lola véleménye a lézeres szemműtétről

Lola véleménye a lézeres szemműtétről„A nagy semmiért izgultam annyira, azt gondolom. Nagyon örültem annak, hogy tényleg szinte egy szempillantás alatt átestem az egészen. Nem először terveztem ezt a műtétet, egy éve már jártam a Sasszemklinikán. Akkor egyszerűen nem fért bele az időmbe, mert részt vettem egy olyan showműsor forgatáson, ami hétről hétre ment. Végül úgy tudtam beilleszteni ezt a műtétet az életembe, hogy nem igazán vállaltam semmit. Tudom, hogy mikor lesz mondjuk az első koncert, és akkor se lehet még brutálisan nagy sminkem. De mikor az ember lát, az egy olyan jó élmény, hogy nem is érdekli. Én például sokkal magabiztosabb vagyok. 

 

Mikor bementem, már ugye levettem a szemüvegem, és többen tartózkodtunk a műtőben, akiknek az arcát nem láttam. Például volt bent valaki, aki nyugtatott és néha fogta a kezem, meg simogatott. Az ő arcát csak akkor láttam meg előszőr élesebben, amikor felültem. Nagyon-nagyon jó érzés volt, sőt mikor kijöttem a műtőből, akkor annyira sírtam, hogy volt, aki azt hitte, valami bajom van, de csak nagyon-nagyon örültem, és jó volt az ablakon kinézni, látni az autókat

Nagyon jól látok, el tudom olvasni az utcatáblákat, sokkal magabiztosabban közlekedem az utakon. Nincs többé állandó kontaktlencse-fertőtlenítés, -takarítás, -mosás, nem kell a szemüvegemmel bajlódnom, és valahogy így jobban látom magam is egyébként. Ez egy tök jó élmény. A mindennapi icipici kis rutinfeladatok is sokkal egyszerűbben mennek, mert nem kell keresni semmit. 29 évesen azért ez egy nagyon nagy élmény. Előtte huszonévig nem látsz semmit, és utána meg hirtelen tényleg kinyílik a világ, és minden nagyon szép.

Sasszemklinika, a vezető szemészeti lézerklinika
Lézeres szemműtét a Sasszemklinikán

Sasszemklinika, a vezető szemészeti lézerklinika

Sasszemklinika Magyarország legtapasztaltabb szemészeti lézerklinikája, mely idén érte el a 110 000 lézerkezelést. Modern lézereiknek köszönhetően 1,3 másodperc alatt szabadulhatunk meg 1 dioptriától, fájdalommentesen, maximális biztonságban. A klinika elsőként vezette be hazánkban az orvosi garanciavállalást, amely azt jelenti, hogy a kezelés eredményére írásos garanciát vállalnak.

Ha szeretné megtudni, hogy alkalmas-e lézeres szemműtétre, jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra! A vizsgálatot és a kezelést megfelelő óvintézkedések mellett, maximális biztonsággal végzi a klinika. A kezelés előtt koronavírus-gyorstesztet alkalmaznak, mely a ma létező egyik legmegbízhatóbb és fájdalommentes teszt a fertőző páciensek kiszűrésére. A tesztért nem kell külön fizetnie, benne van a kezelés árában.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.