Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.410

Sport vagy fizikai aktivitás? Többé már nem okoz gondot! Lézeres szemműtét a megoldás!

Ugye Te is szeretsz sportolni, túrázni vagy kertészkedni? Az efféle tevékenységek végzésekor azonban előfordulhat, hogy zavarni fog a szemüveg vagy a kontaktlencse viselése.

Akiknek nem ajánlott a szemüveg és a kontaktlencse

Vannak kifejezetten olyan sportok, melyek eleve kizárják nemcsak a szemüveg, hanem a kontaktlencse viselését is. Ilyenek például a küzdősportok, labdajátékok vagy a vízi sportok. Az evidens, hogy szemüvegben például senki sem úszik, de néhányan azonban bepróbálkoznak a kontaktlencsével, gondolván: csak nem lesz belőle nagy baj. Sajnos lehet. Mindegy, hogy milyen vízről van szó (uszoda, tó, tenger, stb.), mindenképpen ki kell venni úszás előtt a kontaktlencsét, mert egyrészt könnyen kieshet és elveszíthetjük, másrészt pedig kellemetlen utóhatásai lesznek annak, ha a szembe klóros vagy esetleg fertőzött víz megy, például begyulladhat a szem.

De nemcsak a sportok esetében lehet zavaró a szemüveg és a kontaktlencse, hanem például olyan fizikai aktivitásoknál is, mint a kertészkedés vagy a kirándulás, túrázás. Ráadásul vannak olyan szakmák is, melyeknél szintén nem praktikus a szemüveg vagy a kontaktlencse viselése. Gondoljunk csak a tűzoltókra, szakácsokra, kőművesekre, szobafestőkre, búvároktatókra vagy az úszó- szaunamesterekre, akiknek a munkája rendkívül sok porral vagy párával jár.

A szemüveg és a kontaktlencse kitűnő problémaforrás

A fentiekből kiindulva sajnos többféle kellemetlen szituáció alakulhat ki. Csak hogy egy pár példát említsünk:

  • sport közben elcsúszik a lencse és könnyezik a szemünk,
  • kertészkedés közben véletlenül belekapunk a szemünkbe és megsérül a szemüveg,
  • túrázáskor véletlenül leesik a fejünkről az okuláré,
  • lakásfelújítás közben por megy a kontaktlencsés szemünkbe, ami rettentően nyilall és szúr,
  • kontaktlencsében való úszás után pedig csúnyán bevörösödik a szemünk.

Persze a fenti nehézségek felsorolását még sokáig folytathatnánk, de nem tesszük, inkább javaslunk ezek kivédésére egy megoldást. Ez a módszer ráadásul egy életre megoldja a problémánkat, méghozzá könnyedén, pár perc alatt. A kiút a mindennapos kellemetlenségekből a lézeres szemműtét lesz, mely végleges látásjavulást eredményez és napjainkra bárki számára elérhetővé vált!

sport, futás, lézeres szemműtét, előtt, után

Sportolóknak, sportos, aktív embereknek kifejezetten ajánlott a lézeres szemműtét

A hivatásos sportolóknál elengedhetetlen az éleslátás, így nem véletlen, hogy a Sasszemklinikán számos sportember, olimpia bajnok műtette már meg a szemét. Csak, hogy egy pár nevet említsünk: Rubint Réka és Schobert Norbert aerobic edzők, Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó vagy Kovács Antal olimpiai- és világbajnok cselgáncsozó. Esetükben a lehető legtökéletesebb látásélesség, a térlátás és a periférikus látás nyilvánvalóan nélkülözhetetlen.

Persze nem kell ahhoz élsportolónak lenni, hogyha szeretnénk jól látni – nemcsak a mindennapokban, hanem sport, fizikai aktivitás közben is. Kétségtelen, hogy minél mozgékonyabb, minél teljesebb életet szeretnénk élni, annál nagyobb szükségünk van látásunk élességére. Ilyenkor jöhet a képbe a lézeres szemműtét. Képzeld csak el, hogy lézeres szemműtét után szemüveg és kontaktlencse nélkül gond nélkül sportolhatsz, például nyugodtan focizhatsz, úszhatsz, búvárkodhatsz, ejtőernyőzhetsz, síelhetsz, illetve nem fog gondot okozni egy hosszabb hegyi túra, hegymászás vagy egy kis kertészkedés sem.

Lézeres szemműtét a megoldás kulcsa

Az emberek többsége rettentően érzékeny a szemére, nem véletlenül van a mondás, miszerint: „Vigyázz rá, mint a szemed fényére”. Így sokan vannak, akik igencsak tartanak a lézeres szemműtéttől, ami persze egyfelől érthető is, de szerencsére egyáltalán nincs ok az aggodalomra. Képzelj el egy hihetetlenül gyors, maximálisan biztonságos, teljesen fájdalommentes műtétet, ami nem is tűnik igazán műtétnek, hiszen nem tart tovább pár percnél.

A lézeres szemműtét után pedig az éleslátás garantáltan kialakul, ami felbecsülhetetlen értékű. A műtét kimenetele miatt azért sem kell aggódni, mert mindegyik páciens az alkalmassági vizsgálaton írásba rögzítve megkapja, hogy milyen eredmény várható az ő esetében. Ha pedig esetleg a lézeres szemműtét után kisebb mértékben javulna a látása, mint ahogy azt előre megállapította a klinika, akkor a garancia életbe lép, azaz az OPTIK-MED Sasszemklinika díjmentesen megismétli a kezelést.

Sport és fizikai aktivitás (edzés, futás, úszás) lézeres szemműtét után »

Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra »

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat június 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.