Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.748

Éjszakai látásproblémák lézeres szemműtétet követően

Fényudvar látás, kettős kontúr, szellemkép, csillogás

Éjszakai látásproblémák lézeres szemműtétet követőenMa már nem elég éleslátást nyújtani a pacienseknek, a fejlődés mai szintjén a minél jobb látásélmény a cél.

A lézeres szemműtét célja, hogy meggyógyítsa a fénytörési hibát, a lézeres szemműtét után ne legyen szükség a távoli, sőt ma már a közeli éleslátáshoz sem szemüvegre. Ezt az eredményt a ma forgalomban lévő lézerek nagy része képes is produkálni. A hazánkban működő lézeres szemműtét végzésével foglalkozó klinikák többségében lévő lézerek alkalmasak a fénytörési hiba teljes korrekciójára.

Sajnos az a helyzet, hogy nem elég a lézeres szemműtét során a fénytörési hibát jól korrigálni ahhoz, hogy a paciens elégedett legyen. Aki éjszaka a fényforrások körül fényudvart lát, vagy a tárgyaknak szélén kettős kontúrt észlel, szellemképet lát, a fények bántóan csillognak éjszakai vezetés közben biztosan nem lesz elégedett a lézeres szemműtét eredményével még akkor sem, ha amúgy nappali viszonyok között valóban nem szorul szemüveg, vagy kontaktlencse segítségére.

Az átmeneti éjszakai látásproblémák természetes velejárói a lézerkezelésnek, a klinikák többsége erre tisztességgel fel is hívja a lézeres szemműtét előtt álló paciensek figyelmét.,

A tartósan fennálló, éjszakai látásproblémát okozó eltérések az esetek jelentős részében megelőzhetőek, ha a klinikának rendelkezésére állnak a kifejezetten erre a célra tervezett műszerei és van gyakorlata ezek használatában.

Éjszakai látásproblémák lézeres szemműtétet követőenAz éjszakai látásproblémák, fényudvar látás, csillogás, szellemkép, kettős kontúr leggyakoribb oka az, hogy a lézeres szemműtét tervezése során nem korrigálják azokat a magasabb rendű fénytörési hibákat, amelyeket csak megfelelő műszerrel, un. hullámfront mérővel, vagy aberrométerrel lehet csak mérni. Ahol ilyen műszer nem áll rendelkezésre, ott elvileg is lehetetlen, hogy a magasabb rendű fénytörési hibákat tekintetbe vegyék.

A régi tervező programok nem kalkulálnak azzal, hogy maga a kezelés is okozhat magasabb rendű fénytörési hibát és így éjszakai látásproblémát, fényudvar látást, csillogást, kettős kontúrt. 20 évvel ez előtt az első lézerünk még csak arra volt képes, hogy megszüntesse a fénytörési hibát, de nem számolt a magasabb rendű fénytörési hibákkal. Sajnos az a helyzet, hogy ma Magyarországon több olyan lézer is van, amelyik még mindig úgy működik, mint a 20 évvel ez előtti technika.

Mintegy 26 évvel ez előtt, amikor a Sasszemkezelés első változatát bevezettük Magyarországon pontosan az volt a célunk, hogy a 100 %-osnál jobb látást biztosítsunk pacienseinknek és egyben a lehető legjobban megóvjuk őket az éjszakai látásproblémák okozta kellemetlenségektől. 26 éve dolgozunk azon, hogy ne csak éleslátást, de minél jobb látásélményt érjünk el, felhasználva a folyamatosan fejlődő technikai vívmányokat. Legújabb világszínvonalú lézerünk a 7 DIMENZIÓS Schwind Amaris 1050 RS tervezőé és szemkövető 7 dimenziós programja talán az egyik legfejlettebb a világon. A 25 éves tapasztalat és a legújabb technika birtokában igyekszünk az elérhető legjobb látásélményt nyújtani pacienseinknek. A Sasszemkezelés, a magasabb rendű fénytörési hibák korrigálása a legjobb módszer arra, hogy megelőzzük az éjszakai látásproblémákat, elkerülhető legyen a fényudvar látás, csillogás, szellemkép, kettős kontúr. 

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.