Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Titkok nélkül

Titkok nélkül a lézeres szemműtétekről

A lézeres szemműtétek kapcsán az emberben sok kérdés felmerülhet, amire szeretne megnyugtató választ kapni. Célunk, hogy ezeket a kérdéseket most megválaszoljuk.

Valóban biztonságos?

A lézeres kezelés teljesen biztonságos eljárás. A lézeres szemműtétek a szaruhártya egyenetlenségeit korrigálják. A szaruhártya olyan, akárcsak az ujjlenyomatunk: minden embernek teljesen egyedi. Ezért ahhoz, hogy a pácienseink szemük egyéni tulajdonságai szerint megfelelő kezelést kaphassanak, szükség van egy nagyon alapos alkalmassági vizsgálatra. A vizsgálat során a szaruhártyáról több ezer adatot gyűjtenek. Így lehetséges, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb eljárásban részesül a kezelés során. Ha a klinika nagy tapasztalattal bír és megfelelő lézerparkkal van felszerelve, akkor semmi ok az aggodalomra. A Sasszemklinika megbízható, a közel 90.000 kezeléssel pedig Magyarországon ők rendelkeznek a legtöbb referenciával a lézeres szemműtétek terén. 12 profi szemészorvos dolgozik náluk és a legtöbb páciens látása 125 % lesz a műtét után. A lézerberendezéseik korszerűek és rendkívül precízek, így tökéletes pontossággal dolgoznak.

Összetört szemüveg

Soha többet nem lesz szükség szemüvegre?

A lézerkezelések eredménye a legtöbb esetben életre szóló. Ez azt jelenti, hogy például egy rövidlátónak többé nem lesz olyan problémája, hogy nem látja tisztán a távoli tárgyakat, és a távollátó számára is kitisztul a kép. A tökéletes eredménye elérése érdekében egy klinikának csak akkor szabad vállalnia a kezelést, amikor a dioptria már nem romlik tovább. Ezért is fontos a részletes alkalmassági vizsgálat. Érdemes tudni, hogy a lézerkezelésekkel nem gyógyíthatóak vagy előzhetőek meg a jövőben bekövetkező szembetegségek, problémák.

Kapok valami garanciát?

Manapság kiemelten fontossá válik a garanciavállalás kérdése. Érthető, hogy ha a szemünk világáról van szó ez még fontosabbá válik. Az Optik-Med Sasszemklinikán éppen ezért mindenki, aki kezelésre érkezik orvosi garanciát kap. A páciensek a lézeres szemműtét előtt írásos garanciát kapnak arról, hogy a kezelés után milyen eredmény várható. A garancialevélben részletesen olvasható az is, hogy pontosan miképpen és mire vállal felelősséget a klinika. Ha a kezelést követően mégsem annak megfelelően javulna a látás, ahogy az a garancialevélben szerepel, úgy a klinika a kezelést díjmentesen megismétli.

Éles látás

Mennyi idő múlva fogok élesen látni a kezelés után?

A kezelés után a WoW! effekt azonnal tapasztalható, hiszen a kezeltek már a kezelés után azonnal le tudják olvasni a falióra számlapjáról a pontos időt. Mindezt természetesen már a szemüvegük nélkül. Egy pár nap pihenésre azért persze még szükség van. A Sasszem FEMTO kezelés esetében ez 1-2 napot jelent, míg a Sasszem PRK és Sasszem NO-Touch PRK kezelés után kb. 1 hét pihenési időre lehet számítani. A gyógyulási idő alatt még tapasztalható kellemetlen érzés. Ennek intenzitása teljesen egyénfüggő. Az érzést leginkább ahhoz lehet hasonlítani, mint mikor homokszem kerül ez ember szemébe. A teljes gyógyulási idő fél év. A 6 hónapos időtartam alatt még előfordulhat ingadozás a látásélességben, mivel ennyi idő kell ahhoz, hogy a szaruhártya teljes mértékig regenerálódjon.

A fentiekből is látható tehát, hogy semmi ok az aggodalomra. A legfontosabb, amit egy lézeres kezelés előtt tehetsz, hogy részletesen tájékozódsz a választott klinikáról és az általa nyújtott kezelésekről. Így elkerülheted azt, hogy kellemetlen meglepetés érjen. Jelentkezz Magyarország legnagyobb lézercentrumához ingyenes alkalmassági vizsgálatra még ma, és dobd el a szemüveged örökre!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.