Number of lasik eye treatments:
104.382

Eagle Eye Femto Smart

További kezeléseink

Sasszem NO-Touch kezelés

18 és 65 közöttieknek
GAZDASÁGOS KEZELÉS
ÉRINTÉS NÉLKÜL = 100% LÉZER

A legújabb, továbbfejlesztett felszíni lézerkezelés, a PRK szemműtét utóda. Magyarországon elsőként a Sasszemklinika kezdte el az érintés nélküli lézerkezelést és jelenleg Budapesten csak egy helyen, a Sasszemklinikán található meg a valódi érintés nélküli, egylézeres eljárást az 5 dimenziós szemkövetésre alkalmas SCHWIND AMARIS lézerrel.

Bővebben a Sasszem No-Touch kezelésről

Sasszem FEMTO kezelés

18-65 év közöttieknek
KORSZERŰ TECHNOLÓGIA NYÚJTOTTA PLUSZ KÉNYELEM

A FEMTO szemműtét kétlézeres eljárás: a femtosecundumos lézer védőlebenyt alakít ki, amely alatt, egy érzéketlen területen az ötödik generációs lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását. Műtét után sincs fájdalom, 1 nap pihenés, másnap lehet dolgozni, 3 hét szemcsepp használat.

Bővebben a Sasszem FEMTO kezelésről

Sasszem VisuMax kezelés

18 és 65 közöttieknek
A LÉZERES SZEMMŰTÉT
CSÚCSTECHNOLÓGIÁJA

Háromszor pontosabb, nyolcszor gyorsabb, összehasonlíthatatlanul kíméletesebb, mint a hagyományos FEMTO kezelés. Azok is igénybe tudják venni, akik korábban a magas szemnyomásuk miatt alkalmatlanok voltak szemműtétre. Műtét után nincs fájdalom, 1 nap pihenés és akár már másnap munkába állhat.

Bővebben a Sasszem VISUMAX kezelésről

Am I a candidate for laser treatment?

Complete our test to find out whether you are a candidate for our treatment. Eagle Eye Treatment is preceded by a pre-operative examination
which is FREE for patients under the age of 50 in case of online application, and it costs HUF 10.000 for patients above 50.

Am I a candidate for the treatment?

Patients who trusted Hungary’s largest lasik eye surgery clinic

Eagle Eye Clinic is the most experienced clinic in Hungary. As trusted experts we provide world-class advanced solutions with over 100 000 experience of lasik eye treatments.